Skip to main content
21 01 2015 | 13:24

Από τις 23 Ιανουαρίου η Αθήνα θα πλημμυρίσει με «Βοροινά» κρασιά

Από τις 23 Ιανουαρίου η Αθήνα θα πλημμυρίσει με «Βοροινά» κρασιά

Κατά τη διάρκεια του δεκαημέρου 23 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου η Αθήνα κινείται σε ρυθμούς ΒορΟινών, καλωσορίζοντας τους παραγωγούς της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»: Σεμινάρια για επαγγελματίες και κοινό, παρουσιάσεις οινοπαραγωγών, ειδικά γεύματα και δείπνα, μουσικές βραδιές, διαγωνισμοί, όλα μέσα από το πρίσμα «οίνος». Επιπλέον, ορισμένα από τα καλύτερα wine bars και εστιατόρια της Αθήνας, θα σερβίρουν τις ημέρες αυτές κρασιά των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα «ΒορΟινά» και θα φιλοξενούν οινοπαραγωγούς που θα σας μυήσουν οι ίδιοι στα μυστικά των κρασιών τους.

ΒορΟινες Νυχτες στο Heteroclito

ΒορΟινές Νύχτες στο Heteroclito

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015: Στο μικρό αλλά ατμοσφαιρικό Heteroclito με την όμορφη τζαμαρία και την εξαιρετική μουσική θα δοκιμάσετε κρασιά από τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα συνοδεία ντόπιων γευστικότατων προϊόντων. Επιλογές σε ποτήρι από αφρώδη, λευκά, ροζέ, ερυθρά και επιδόρπια κρασιά, με έμφαση σε γηγενείς και σπάνιες ποικιλίες και εξαιρετικά, καλοδιαλεγμένα πλατό με ελληνικά τυριά και αλλαντικά που αλλάζουν συνεχώς.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ SALE BIANCO DA SALVATORE

Γεύσεις από την Ιταλία και κρασί από το Κτήμα Πόρτο Καρράς στο SALE BIANCO DA SALVATORE

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Το ιταλικό ύφος του Sale Bianco συνδυάζεται άψογα με το Βοροινό ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ! Σε ένα από τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Αθήνας, η εξαιρετική κουζίνα του Σαλβατόρε Αντολίνα παντρεύεται ιδανικά με τα αγαπημένα κρασιά του Κτήματος. Την τιμητική τους έχουν η εξαιρετική Μαλαγουζιά 2014 και το βελούδινο ερυθρό Magnus Baccata 2011.

ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΡΑΓΙ-PUNK BISTROT & TO KTHMA ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΟΙΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Το Θείο Τραγί-punk bistrot μαζί με το Kτήμα Πόρτο Καρράς

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Το Θείο Τραγί, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια της Αθήνας, με το ιδιαίτερο στυλ του γιορτάζει τα ΒορΟινά και ετοιμάζει για την Μαλαγουζιά και το Magnus Baccata του Κτήματος Πόρτο Καρράς ένα ασυνήθιστο και απολαυστικό μενού 3 πιάτων! Για την Βοροινή εβδομάδα επιλέγει και τη Magnum φιάλη του πολυβραβευμένου Chateau 2006 για πρόταση σε ποτήρι

ΒορΟινα Flights @ Vintage

ΒορΟινά Flights στο Vintage

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: To Vintage υποδέχεται τους οινοπαραγωγούς της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» έχοντας ετοιμάσει μια σειρά από βορειοελλαδίτικα flights. Για ένα δεκαήμερο οι οινόφιλοι της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν επιλεγμένα κρασιά παραγωγών με κοινά στοιχεία, να κάνουν τις συγκρίσεις τους, να ξεχωρίσουν τα αγαπημένα τους και να τα απολαύσουν μαζί με τα εξαιρετικά συνοδευτικά τους σε έναν από τους ωραιότερους χώρους για κρασί στο κέντρο της Αθήνας.

ΤO MAINSTREAM SILVER CASA ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

Το MAINSTREAM SILVER CASA ανοίγει τις πόρτες του στα ΒορΟινά

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Στο αναμφισβήτητα ωραιότερο σημείο της Βουλιαγμένης απολαμβάνουμε στον hot χώρο του Silver Casa τις εξαιρετικές προτάσεις μεσογειακής κουζίνας. Ιδανικοί συνοδοί η φημισμένη Μαλαγουζιά του Κτήματος και το ιδιαίτερο ερυθρό Magnus Baccata. Tα απολαμβάνουμε σε ποτήρι ή φιάλη με προνομιακές τιμές.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ FABRICA DE VINO

Το Κτήμα Πόρτο Καρράς στο ατμοσφαιρικό FABRICA DE VINO

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Το Fabrica de Vino αγαπάει το κρασί και καλωσορίζει τα ΒΟΡΟΙΝΑ με το Κτήμα Πόρτο Καρράς. Στον όμορφο, βιομηχανικής διακόσμησης χώρο του, με την γνωστή παρεïστικη του ατμόσφαιρα, είναι στημένο ένα σκηνικό αυστηρά οινολογικό. Πρωταγωνιστές επιλεγμένες ετικέτες του Κτήματος.

ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΣΤΟ 8 LE BISTRO

Τα ΒορΟινά στο 8 LE BISTRO

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2015: Στο νέο wine bar που άνοιξε στην Ηλιούπολη το βορειοελλαδίτικο κρασί και η μουσική jazz έχουν τον πρώτο λόγο! Κατά τη διάρκεια της «ΒορΟινής» εβδομάδας στο 8 Le Bistro θα δοκιμάσετε πολλές ετικέτες των οινοπαραγωγών της Βόρειας Ελλάδας σε ποτήρι, έτσι ώστε να (ξανα)ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας κρασιά και να γνωρίσετε νέους παραγωγούς.

Ξινομαυρο In Love @ Kiki de Gréce

Ξινόμαυρο In Love στο Kiki de Gréce

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015: Η ερυθρή ποικιλία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα με τη μοναδική ιδιοσυγκρασία ψάχνει το γαστρονομικό του ταίρι. Η Kiki de Gréce αναλαμβάνει το ταίριασμα προτείνοντας γευστικούς συνδυασμούς Ξινόμαυρου τόσο στη μοντέρνα όσο και την παραδοσιακή του έκδοση, με πιάτα και μεζέδες που βασίζονται σε εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Queen Μαλαγουζια @ Kiki de Gréce

Queen Μαλαγουζιά στο Kiki de Gréce

Καθημερινά, από Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015: Αφιέρωμα στη χαρισματική ποικιλία που έχει διαπρέψει στα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας. Για δέκα μέρες, στην Kiki de Gréce, το wine bistrot στον μικρό νεοκλασικό πεζόδρομο του κέντρου, μπορείτε να γευθείτε και να συγκρίνετε επιλεγμένες VOROINES Μαλαγουζιές, κάθε μία με ξεχωριστή προσωπικότητα.

Στα χναρια της αρκουδας με το Κτημα Αβερωφ

Στα χνάρια της αρκούδας με το Κτήμα Αβέρωφ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015: Ακολουθήστε τα χνάρια της αρκούδας και γνωρίστε σε ποτήρι το λευκό Κτήμα Αβέρωφ Traminer και το ερυθρό Κτήμα Αβέρωφ Cabernet Sauvignon, από τα αμπελοτόπια Γινιέτς στις Πλαγιές της Πίνδου.

ΒΟΡΟΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ OINOSCENT

ΒορΟινή Εβδομάδα στο OINOSCENT

Καθημερινά, από Δευτέρα 26 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Γνωρίστε τα αρώματα των κρασιών της Βόρειας Ελλάδας και εξερευνήστε τον ΒΟΡορεινό αμπελώνα μέσα από την εμπλουτισμένη – ειδικά για τα ΒορΟινά – λίστα του Oinoscent. Κάθε ημέρα θα ανοίγονται παλαιωμένοι οίνοι παραγωγών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και θα έχετε την ευκαιρία να τους απολαύσετε συνοδεία γευστικών πιάτων και μεζέδων.

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΒΟΡΟΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ WINE BAR-BISTROT “CAVA VEGERA” ME TO ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

CAVA VEGERA με Πόρτο Καρράς

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015: To Κτήμα Πόρτο Καρράς επιλέγει το νέο wine Bar – Bistrot της γνωστής Cava Vegera για ένα οινικό ταξίδι για μυημένους! Στον βιομηχανικής αισθητικής χώρο του θα δοκιμάσουμε με ένα, ειδικά για την περίσταση, διαμορφωμένο menu 4 πιάτων κάποιες από τις πιο εμβληματικές και δυσεύρετες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα: Chateau 1993, Chateau 2001, Chateau Magnum 2006 και Syrah 1999.

ΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ @ OINOSCENT

Οινικές διαδρομές στην Ήπειρο στο OINOSCENT

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015: Γνωρίστε τη διαδρομή του κρασιού της Ηπείρου και εξερευνήστε την μέσα από τα αρώματα και τη γεύση των κρασιών των οινοποιείων Ζοίνος, Κατώγι Αβέρωφ και Κτήμα Γκλίναβος. Μέσα από την ολοκληρωμένη αυτή γευστική δοκιμή θα καταλάβετε τον πλούτο της γης της περιοχής και των αμπελώνων της. Τα κρασιά θα συνοδεύονται από τυριά της περιοχής του Μετσόβου.

Το Κτημα Κυρ Γιαννη στο City Bar

Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο City Bar

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015: Γνωρίστε τα αρώματα της Νάουσας και του Αμύνταιου μέσα από τα κρασιά του Κτήματος Κυρ Γιάννη: Κρασιά με χαρακτήρα που αντικατοπτρίζουν την οινική παράδοση αλλά και την νέα εποχή. Μια βραδιά όπου οι γεύσεις έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο παρέα με έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς.

Το Κτημα Γκλιναβος στην Cava Vegera

Το Κτήμα Γκλίναβος στην Cava Vegera

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015: Γνωρίστε τα αρώματα της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας μέσα από τα κρασιά του Κτήματος Γκλίναβος. Σπάνιες ποικιλίες, ξεχασμένες από τον καιρό αναβιώνουν, δίνοντας κρασιά με χαρακτήρα που αντικατοπτρίζουν την οινική παράδοση. Μια βραδιά όπου οι γεύσεις έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και όπου το κρασί με τα εξαιρετικά συνοδευτικά του δένουν αρμονικά.

 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ VS ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ

Η μεγάλη αναμέτρηση στο F+W: Ελληνικές ποικιλίες VS διεθνείς ποικιλίες

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015: Μια μεγάλη «αναμέτρηση» ανάμεσα στις ελληνικές ποικιλίες και τις διεθνείς θα φέρει αντιμέτωπα το Pinot Noir με το Βλάχικο, το Cabernet Sauvignon με το Ξινόμαυρο, το Chardonnay με τη Ντεμπίνα… Μια ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση που θα συνδυάσει τις επιλογές του sommelier Γιάννη Μακρή, με ετικέτες επτά διαφορετικών παραγωγών που συμμετέχουν στα ΒορΟινά, με το μενού που έχει ετοιμάσει ο Γάλλος σεφ Ολιβιέ Καμπανά. Νικητές, όσοι προλάβουν να κάνουν κράτηση έγκαιρα!

SYRAH DAY @ SIP BAR

Syrah Day στο SIP BAR

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015: Αφιέρωμα στην αγαπημένη ποικιλία που καλλιεργείται από την κοιλάδα του Ρήνου έως την Καλιφόρνια και από εκεί έως τα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας! Αρωματική και τραγανή, πιπεράτη και απολαυστική, δίνει ορισμένα από τα πιο ξεχωριστά ερυθρά κρασιά της Βόρειας Ελλάδας. Δοκιμάστε την ΒορΟινή επιλογή που έκανε το Sip Wine Bar αποκλειστικά για τους καλεσμένους του και χαλαρώστε στον φιλόξενο χώρο του.

ΒΟΡΟΙΝΟΙ & ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΙ ΣΤΟ VEIN CHEESE & WINE

ΒορΟινοί & Επιδόρπιοι στο VEIN CHEESE & WINE

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015: Οι επιδόρπιοι οίνοι έχουν την τιμητική τους στο Vein με μια γευστική διαδρομή στα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας, όπου παράγονται ορισμένοι από τους πιο φίνους οίνους αυτής της κατηγορίας. Τα συνοδευτικά – o γλυκός θησαυρός του Le Votre Piree, οι σοκολατένιες δημιουργίες, πολλές από αυτές με περίεργα υλικά, φρούτα, μπαχαρικά, λαχανικά, από τους μάστερ του le Votre Piree θα απογειώσουν την γευστική εμπειρία.

VOROINA SPARKLING APERITIVO @ Kiki de Gréce

Voroina Sparkling Aperitivo στο Kiki de Gréce

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015: Το καθιερωμένο aperitivo της Τετάρτης στην Kiki de Gréce, το wine bistrot στον νεοκλασικό μικρό πεζόδρομο του κέντρου, ταξιδεύει στο Βορρά και φέρνει πέντε αφρώδεις οίνους από τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα με ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και πολλές απολαυστικές φυσαλίδες. Δοκιμάστε τους και γεμίστε το πιάτο σας από το μπουφέ της Kiki, με μεζεδάκια που βασίζονται σε εκλεκτές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.

Τα ΒορΟινα συναντουν την Cookoovaya

Τα ΒορΟινά συναντούν την Cookoovaya

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015: Η σοφή κουζίνα της Cookoovaya συναντά τα ΒορΟινά σε ένα ειδικό μενού που θα έχει την «συντροφιά» επιλεγμένων κρασιών από οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας.

ΜΟΝΟ… ΒΟΡΟΙΝΟΙ ΟΙΝΟΙ

ΜΟΝΟ… ΒΟΡΟΙΝΟΙ ΟΙΝΟΙ

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015: Τα ΒορΟινά γιορτάζουν … mono με βορειοελλαδίτικους οίνους στο εστιατόριο mono. Το εστιατόριο mono υποδέχεται τα ΒορΟινά στην Αθήνα και έχει ετοιμάσει ένα ειδικό μενού πέντε πιάτων, κάθε ένα από τα οποία θα συνοδεύσει ένα διαφορετικό κρασί από τους οινοπαραγωγούς που συμμετέχουν στα ΒορΟινά.

ΒΟΡΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ VEIN CHEESE & WINE

ΒΟΡΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ VEIN CHEESE & WINE

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015: Μια μικρή περιήγηση στα ΒορΟινά αποστάγματα έχει ετοιμάσει η ομάδα του Vein από τους παραγωγούς της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος». Κάθε απόσταγμα συνοδεύεται από λαχταριστά tapas που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο τις μοναδικές γεύσεις.

Το Κατωγι Αβερωφ στην Cava Vegera

Το Κατωγι Αβερωφ στην Cava Vegera

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015: Γνωρίστε τα αρώματα των κρασιών του οινοποιείου Κατώγι – Αβέρωφ σε μια βραδιά που θα μας μεταφέρει στους ορεινούς αμπελώνες του. Κρασιά με χαρακτήρα, γεύσεις ταιριαστές και μια ημέρα αφιερωμένη στα ΒορΟινά και ένα από τα πιο αξιόλογα οινοποιεία που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση!

Λευκο – Κοκκινο στο City Bar

Λευκο – Κοκκινο στο City Bar

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015: Έξι παραγωγοί της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» επιλέγουν και προτείνουν οι ίδιοι τα κρασιά τους, από ένα λευκό και ένα ερυθρό. Κάθε ζευγάρι έχει τον κατάλληλο «συνοδό» – το πιάτο με τα ιδανικά συνοδευτικά.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ PARADISO

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ PARADISO

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015: Ένα ξεχωριστό μενού με πλούσια αρώματα τρούφας συνδυασμένο με επιλεγμένες ετικέτες από το Κτήμα Κυρ Γιάννη. Μια βραδιά όπου οι γεύσεις έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και όπου το κρασί με το φαγητό δένουν αρμονικά.

Ορεινα Αρωματα απο το Κτημα Αβερωφ

Ορεινα Αρωματα απο το Κτημα Αβερωφ

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015: Το Κατώγι Αβέρωφ επιλέγει αμπελώνες στην περιοχή της Νάουσας και οινοποιεί δύο ξεχωριστά ξινόμαυρα, το Αβέρωφ Ροζέ και το Ξινόμαυρο Αβέρωφ. Απολαύστε τα και τα δύο σε ποτήρι.

Wine O’ Clock στο P.area all day bar…παρεα με το Οινοποιειο Στελιος Κεχρης

Wine O’ Clock στο P.area all day bar…παρεα με το Οινοποιειο Στελιος Κεχρης

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015: Το Οινοποιείο Στέλιος Κεχρής και το ολοκαίνουριο P.area all day bar στο Κολωνάκι σας προσκαλούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας με παρεΐστικη ατμόσφαιρα και πρωταγωνιστές τέσσερα εξαιρετικά χαρμάνια γηγενών και διεθνών ποικιλιών. Συμμετέχουν τα κρασιά του οινοποιείου Γένεσις λευκό (sauvignon blanc-ροδίτης), Γένεσις ερυθρό (merlot-ξινόμαυρο), Τέταρτη Διάσταση λευκό (ασύρτικο-sauvignon blanc), Τέταρτη Διάσταση ερυθρό (ξινόμαυρο-merlot-cabernet sauvignon).

MERLOT DAY @ SIP BAR

MERLOT DAY @ SIP BAR

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015: Αφιέρωμα στην ταλαντούχα ερυθρή ποικιλία merlot που δίνει στα κρασιά απαλότητα και στρογγυλάδα. Μια μπορντωλέζικη ποικιλία που έχει βρει εύφορο έδαφος στα αμπελοτόπια της Βόρειας Ελλάδας και χρησιμοποιείται σε πολλά από τα ερυθρά blends των οινοπαραγωγών που συμμετέχουν στα ΒορΟινά. Δοκιμάστε την ΒορΟινή επιλογή που έκανε το Sip Wine Bar αποκλειστικά για τους καλεσμένους του!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ WINECOMMANDERS:

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015: Η ψυχρή αμπελουργία, αποτελώντας ένα παγκόσμιο trend επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το στυλ των κρασιών με την φρεσκάδα, την κομψότητα και τις κοφτερές οξύτητες να έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ταυτόχρονα το στοίχημα εντοπίζεται στην ικανοποιητική ωρίμαση του φρούτου έτσι ώστε γευστικά το κρασί να έχει βάθος.

Ετεροκλητη Δευτερα με το Κτημα Παυλιδη

Ετερόκλητη Δευτέρα με το Κτήμα Παυλίδη

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015: Το Heteroclito υποδέχεται το Κτήμα Παυλίδη στον φιλόξενο χώρο του, με μια οινογευστική δοκιμή εφ’ όλης της ύλης. Ο οινολόγος του κτήματος Νίκος Καρατζάς θα παρουσιάσει τα κρασιά τα οποία και θα δοκιμάσουμε. Μετά την εκδήλωση, τα κρασιά του κτήματος θα διατίθενται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.