Skip to main content
20 04 2018 | 11:35

Σημαντικά υψηλότερα τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στα βιολογικά προϊόντα, λένε οι έρευνες

Σημαντικά υψηλότερα τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στα βιολογικά προϊόντα, λένε οι έρευνες

Παρουσιάζοντας τη συγκριτική μελέτη 345 δημοσιευμένων επιστημονικών ερευνών ο καθηγητής Carlo Leifert, διευθυντής του Κέντρου για την Έρευνα στις Βιολογικές Καλλιέργειες (Centre for Organics Research), του Πανεπιστημίου Southern Cross στην Αυστραλία, απέδειξε ότι τα βιολογικά αγροτικά προϊόντα περιέχουν σημαντικά υψηλότερα ποσοστά αντιοξειδωτικών.

Η ανακοίνωση έγινε στις 16 Απριλίου σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Southern Cross σχετικά με την αριστεία στην έρευνα.