Skip to main content
14 05 2018 | 10:56

Ημερίδα για τα όσπρια της Λήμνου στις 23 Μαΐου

Ημερίδα για τα όσπρια της Λήμνου στις 23 Μαΐου

Η Λήμνος έχει πλέον ολοκληρώσει, με την βοήθεια και του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πνεπιστημίου Αιγαίου, την παραγωγή τοπικών, παραδοσιακών, συσκευασμένων, brand name προϊόντων σε 10 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων: σιτάρι, αλεύρι, αρτοσκευάσματα, όσπρια, αλιεύματα, αρωματικά φυτά, ζυμαρικά, τυριά, κρασιά και μέλι αναβιώνοντας έτσι τον «σιτοβολώνα του Αιγαίου – The Aegean breadbasket» ως σύγχρονο διατροφικό προορισμό.

Με σκοπό την προώθηση, προβολή και καταξίωση των εν λόγω προϊόντων, που ξεκίνησε με το ΜΕΛΙ (ο θησαυρός της Λήμνου) και την αντίστοιχη επιτυχημένη εκδήλωση στις 14 Μαρτίου, το Τμήμα οργανώνει την 2η στην σειρά ημερίδα με τίτλο: "ΟΣΠΡΙΑ: ο κρυμμένος θησαυρός της ΛΗΜΝΟΥ" στις 23 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 στο κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Συνοδευτικά αρχεία

PDF icon Το πρόγραμμα της εκδήλωσης