Skip to main content
21 09 2015 | 07:00

H Νταϊάν Κόχυλα είναι η "πρέσβειρα" του ελληνικού ρυζιού στις ΗΠΑ

H Νταϊάν Κόχυλα είναι η "πρέσβειρα" του ελληνικού ρυζιού στις ΗΠΑ

Στο πρόγραμμα προώθησης του ελληνικού ρυζιού "Rice Up" συμμετέχει από το καλοκαίρι "Πρέσβειρα Διατροφής" η σεφ Νταϊάν Κόχυλα. Είναι αναγνωρισμένη παγκοσμίως για τις γνώσεις της στη Μεσογειακή Κουζίνα και έχει συντάξει βιβλία με συνταγές και έχει παρουσιάσει εκπομπές στην τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής, η διάσημη σεφ έχει συνοδεύσει τους αντιπροσώπους του προγράμματος προώθησης στις αποστολές τους στις ΗΠΑ, έχει μαγειρέψει ζωντανά στο New England Food Show της Βοστώνης και στην έκθεση Fancy Food στη Νέα Υόρκη. Έχει, επίσης, παρουσιάσει προϊόντα σε προωθητικές εκδηλώσεις στο εστιατόριο «Pathos Ogranic Greek Kitchen», Berkeley California, στις εγκαταστάσεις της εισαγωγικής εταιρείας «Mani Imports», West Sacramento, California, και στο Γραφείο Τύπου του ελληνικού προξενείου στη Νέα Υόρκη. Έχει, τέλος, δώσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Talk 910 του Σαν Φρανσίσκο.