Skip to main content
13 03 2019 | 10:30

Στις κλαδικές εκθέσεις FOOD EXPO και SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας

Στις κλαδικές εκθέσεις FOOD EXPO και SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας

Στις κλαδικές εκθέσεις FOOD EXPO στην Αθήνα (16-18 Μαρτίου) και SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA στη Βοστώνη (17-19 Μαρτίου) συμμετέχει η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με στόχο την προβολή της εξωστρέφειας και του διεθνούς προσανατολισμού, η ΕΛΟΠΥ αποδεικνύει έμπρακτα το όραμα της να ενισχύσει την ηγετική θέση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, τοποθετώντας τα προϊόντα που παράγουν τα 21 μέλη της με την ταυτότητα "Ελληνικό Ψάρι" – "Fish From Greece" στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά η ΕΛΟΠΥ προωθεί τη δυναμική της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας με δικό της περίπτερο στη FOOD EXPO (16-18 Μαρτίου), τη σημαντικότερη έκθεση για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα και μία από τις κορυφαίες του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα, παρουσία του προέδρου και μελών της, η ΕΛΟΠΥ αναδεικνύει την ελληνική ταυτότητα των προϊόντων της με συλλογικό περίπτερο στη SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA (17-19 Μαρτίου), την κορυφαία εμπορική εκδήλωση του κλάδου των θαλασσινών κάθε κατηγορίας, που πραγματοποιείται στη Βοστώνη.

Με παρουσία σε αυτές τις δύο εκθέσεις και επιπλέον στη SEAFOOD EXPO GLOBAL στις Βρυξέλλες (7-9 Μαϊου), η ΕΛΟΠΥ υποστηρίζει και ενισχύει σταθερά και συντονισμένα κάθε προσπάθεια προβολής των μελών της.