Skip to main content
24 10 2018 | 10:42

Το αναψυκτικό με κεφίρ του Ιορδάνη Παπαδόπουλου κέρδισε το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στη SIAL

Το αναψυκτικό με κεφίρ του Ιορδάνη Παπαδόπουλου κέρδισε το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στη SIAL

Το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL στο Παρίσι κέρδισε ο παραγωγός από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης Ιορδάνης Παπαδόπουλος, με το προϊόν του Namaste kefir (αναψυκτικό με κεφίρ), το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα από 800 προϊόντα, που είχαν προκριθεί στην τελική διαδικασία αξιολόγησης. Το μοναδικό προβιοτικό αναψυκτικό είναι φυσικώς ανθρακούχο, χωρίς συντηρητικά, και χημικά πρόσθετα, από φρέσκα υλικά. Το ανθρακικό παράγεται φυσικά από την ζύμωση και έτσι δεν τελειώνει ποτέ. Ο κ. Παπαδόπουλος ειδικεύεται στην παρασκευή προβιοτικών τροφίμων τα τελευταία 10 χρόνια. Τα προϊόντα της εταιρείας φτιάχνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, 700 τ.μ. στον Δρυμό Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας μόνο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες και υλικά συσκευασίας από μικρές ελληνικές εταιρείες.