Skip to main content
20 10 2016 | 10:21

Διεθνής διάκριση στη SIAL για το ΚριΚρι SuperSpoon

Διεθνής διάκριση στη SIAL για το ΚριΚρι SuperSpoon

Μια σημαντική διεθνή διάκριση πέτυχε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία ΚριΚρι με το γιαούρτι SuperSpoon,στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης τροφίμων SialInnovation 2016, που πραγματοποιήθηκε στις 16-20 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚριΚρι SuperSpoon, το πρώτο γιαούρτι στην κατηγορία λειτουργικών προϊόντων που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0% από γάλα ημέρας, με την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνηκαι τις μοναδικές ιδιότητες των superfruits, επιλέχθηκε από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή ως ένα από τακορυφαία καινοτόμα προϊόντα, ανάμεσα σε περισσότερες από 2.180 συμμετοχές.

Η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών SialInnovation πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια,με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 εκθετών από 105 χώρες και εστιάζει στην ανάδειξη των σημαντικότερων τάσεων στον κλάδο των τρόφιμων και των αντίστοιχων προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιοτική τους υπεροχή.

Η επιλογή των προϊόντων που διακρίνονται στο πλαίσιο της SialInnovation γίνεται βάσει των καινοτόμων χαρακτηριστικών τους και της προστιθέμενης αξίαςπου προσφέρουν στον καταναλωτή, ενώ αποτελεί σημαντική αναγνώριση της δέσμευσης των εταιρειών της βιομηχανίας τροφίμων να εξελίσσουν τα προϊόντα τους θέτοντας την καινοτομία στην υπηρεσία των τελικών καταναλωτών.

Με το συγκεκριμένο προϊόν η ΚριΚρι έχει πετύχει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις παγκόσμιες διατροφικές τάσεις, απαντώντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, συνεχίζοντας παράλληλα να χτίζει μια ισχυρή ελληνική μάρκαμε διεθνείς προδιαγραφές και δυναμική ανάπτυξη στηνΕλλάδα και στο εξωτερικό.