Skip to main content
11 11 2016 | 12:27

Σαλάτα σε γλαστράκι παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη ο Βεζύρογλου

Σαλάτα σε γλαστράκι παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη ο Βεζύρογλου

Η έτοιμη σαλάτα σε γλαστράκι "Το περιβόλι" παρουσιάζεται αυτή την ώρα σε ειδική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (ERGON Agora).

"Tο περιβόλι" είναι ένα νέο προϊόν, που δημιουργήθηκε από τους ανθρώπους της επιχείρησης Απ' τα περιβόλια του Βεζύρογλου με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Μέχρι σήμερα η φρεσκάδα των σαλατών της επιχείρησης είχε να κάνει με την κατάλληλη περίοδο συγκομιδής και την ορθή τυποποίησή τους μέσα σε ειδικές σακούλες.

Μετά από πειράματα βρέθηκε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος διατήρησης της φρεσκάδας. Αυτή σε γλαστράκι: Τρία είδη φύλλα μαρουλιού φυτεμένα σε γλαστράκι μπορούν να παραμείνουν στην κουζίνα του κάθε νοικοκυριού και όταν χρειάζεται με ένα ψαλίδι μπορεί κανείς μέσα σε δευτερόλεπτα να δημιουργήσει και να απολαύσει μια... ολόφρεσκη σαλάτα.